Olemme kotimainen palvelualan yritys, jonka ydinosaamista ovat vaativien kylmä- ja pakastenäytekuljetusten mahdollistaminen.

Valmistamme kotimaisia TempFlex® tuoteperheen tuotteita. Niitä ovat TempFlex® kylmäelementit, jotka ovat suunniteltu elintarvikkeiden tilapäiseen säilytykseen ja kuljetukseen sekä terveydenhoitosektorille tarkoitettuja TempFlexLab® -tuotteita, jotka mahdollistavat pakastettujen, jääkaappikylmien sekä huoneenlämpöisten laboratorionäytteiden kuljettamisen ja säilytyksen.

Ajankohtaista:

Cool ID Oy:n lämpösäädeltyien kuljetuspalvelujen ja niihin liittyvien tuotteiden tuottamiseen liittyvä liiketoiminta on siirtynyt syksyllä 2012 kokonaisuudessaan Camp Jussarö Oy:lle.

Näillä sivuilla mainittavista tuotteista ja palveluista vastaa tästä lähin Camp Jussarö Oy/ Cool ID liiketoimintayksikkö.

Delivering Possibilities

Cool ID järjestelmän avulla voidaan kylmä- ja pakastetuotteet lähettää nopeasti ja vaivattomasti ovelta ovelle Suomessa ja koko EU:n alueella.

"Delivering Possibilities" kuvaakin liiketoimintamme ydintä, sillä palvelumme luo aivan uudenlaisia markkinointimahdollisuuksia mm. elintarviketeollisuudelle lähettää kylmä- ja pakastenäytteitä.

TempFlexLab® tuoteuutuuksilla voidaan toteuttaa pitkätkin pakastekuljetukset ilman hiilihappojäätä. Huomioimme työturvallisuusriskit sekä ympäristönäkökulmat laaja-alaisesti niin tuotekehityksen kuin tuotannon tasolla.