TempFlex® -kylmävaraajat

Geelipussit

TempFlex® kylmävaraajat on valmistettu joustavasta suojakankaasta ja sisältää myrkytöntä, ekologista kylmägeeliä.

TempFlex® on markkinoiden paras kylmävaraaja, sillä sisämateriaali on kiinnitetty suojakuoreen liikkumisen estämiseksi. Näin saadaan aikaiseksi luotettavampi ja kehittyneempi kylmävaraaja.

Suojakangas on laminoitu kestäväksi ja geelisäiliöiden väliin jäävien saumojen vuoksi elementti on muotoiltavissa jäätyneenäkin.

Valikoimissamme on myös TempFlex® OneWay kylmävaraajia.

Käyttöohjeet

Terveydenhuollon TempFlex Lab® -kylmävaraajat

TempFlex Lab® -laboratoriotuotteet on kehitetty terveydenhuollon laboratorioiden kuljetustarpeisiin. Niillä voidaan toteuttaa diagnostisten näytteiden kuljetukset eri lämpötiloissa.

Ilman hiilihappojäätä

Pakastekuljetukset onnistuvat näillä ilman hiilihappojäätä kehittämämme erikoispakkasgeelin ansiosta. Se saadaan jäädytettyä käyttökuntoon jo ns. peruspakastimessa ja kuitenkin sillä pystytään ylläpitämään -20C kuljetuslämpötilaa pitkiä aikoja.

Lämpötilan kehitys todellisesta pakastettujen diagnostisten näytteiden yön yli kuljetuksesta. Aikaa pakkaamisesta perilletuloon 20 h

Kun tavoitteena on ylläpitää jääkaappikylmää tai huoneenlämpöä, pystymme terveydenhuollon ammattilaisten kanssa yhdessä kehittämällämme menetelmällä suojaamaan kuljetettavat näytteet samanaikaisesti sekä liian alhaiselta lämpötilalta kuten jäätymiseltä että liian korkealta lämpötilalta. Menetelmä mahdollistaa myös nopean ja vaivattoman pakkaamisen.

TempFlex Lab® tuoteperheen tuotteilla voidaankin toteuttaa pakastekuljetukset lämpötilavälillä -20…-8C, kylmäkuljetukset +2…+8C sekä huoneenlämpökuljetukset yli +15C. Suomen kaikkina neljänä vuodenaikana.

TempFlex Lab® tuotteisiin kuuluvat nopeisiin paikalliskuljetuksiin tarkoitetut 3h - ja yön yli kuljetuksiin tarkoitetut 24 h tuotteet. Mahdollisuus on myös pitkäaikaisempiin kuljetuksiin.

Lisätietoja

Katso myös Terveydenhuollon näytekuljetukset –palvelumme!

Kysy lisää asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@coolid.fi

TempFlex Lab TempFlex Lab

TempFlex Lab® -tuotteiden osalta noudata aina tuotteen mukana tulevaa erillistä käyttö- ja pakkausohjetta.

Lämpötilaluokat

TempFlex® kylmävaraajia on erilaisiin käyttötarkoituksiin. Cool ID tuottaa TempFlex® tuotteet jäähdytyslämpötiloilla -1 ylläpitämään jääkaappikylmää sekä -23 ylläpitämään pakasteiden vaatimaa kylmyyttä.

Geeli

Valmistamissamme TempFlex® kylmäelementeissä käytettävä geeli on Gel-Ice -eco cold geeliä ja valmistettu Suomessa. Evira on hyväksynyt sen elintarvikkeiden tilapäiseen kuljetukseen ja säilytykseen.

Geeli koostuu luonnon omista aineosista ja se on myrkytöntä sekä biohajoavaa.

Vaarattomuutensa vuoksi sitä voidaan käyttää vapaasti lentokuljetuksissa ilman eri ilmoitus- tai lupamenettelyä.

Käyttöaika

1kg TempFlex® pitää noin 5kg elintarvikkeita oikein pakattuna jopa 24 tuntia kylmänä. Käyttöaikaa voidaan kasvattaa tästä huomattavastikin lisäämällä TempFlex® kylmäelementtien määrää. Kysy lisää Cool ID Oy:n asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@coolid.fi

Lisätietoja tästä