Menetelmä ja tuotteet

Cool ID -menetelmä

Menetelmäämme kuuluvat kylmäkuljetusmoduulit, johon oikean lämpötilan luo ekologiset ja tehokkaat geelipohjaiset kylmäelementit. Kylmäkuljetusmoduulit voidaan varustaa myös lämpötilaseurannalla.

Näin toimien saavutetaan ekologisten arvojen lisäksi myös kustannussäästöjä perinteisesti toteutettuun kylmäkuljetukseen verrattuna.

Tuoteperhe

Tuoteperheemme koostuu itse tuotteista sekä niihin nivoutuvista palveluista: kylmäkuljetus, kylmävalvontajärjestelmät, kuljetusmoduulit sekä TempFlex® kylmävaraajat.

Tuoteperhettä luodessamme avainsanoina on ollut helppous, lämpötilavarmuus, ympäristöystävällisyys ja kustannustehokkuus.

Räätälöidyt ratkaisut

Panostamme vahvasti alan tutkimukseen ja tuotekehittelyyn.

Kehitämme asiakaskohtaisia ratkaisuja, joilla voidaan ekologisesti ja samalla kustannustehokkaasti toteuttaa eri lämpötilavaatimusten mukaisia kuljetuksia.

Asiakkaamme tulevat mm. elintarviketeollisuudesta, elintarvikkeiden nettikaupasta, terveydenhoitosektorilta, HoReKa toimialalta, maataloudesta, tukkuliikkeistä, mainostoimistoista kylmäpromo kampanjoissaan jne.

Hyödyt:

  1. Tehokkuus: Käyttämällä Cool ID:n tarjoamaa vaihtoehtoa et tarvitse kylmäautoa ja samassa jakeluautossa voidaan toimittaa eri lämpötiloissa säilytettäviä tuotteita.
  2. Yksinkertaisuus: Kun kuljetusmoduuli pitää tuotteen haluttuun lämpötilaan pakattuna, ei kuljetuskalustolta vaadita erillistä jäähdytysjärjestelmää.
  3. Ympäristöystävällisyys: Kylmäkuljetusautojen kulutukseen verrattuna säästetään polttoaineen kulutuksessa kun toimitukset voidaan kuljettaa tavallisella pakettiautolla. Lisäksi hiilihappojäätä ei tarvita pakastekuljetuksissa.
  4. Kokonaishyöty: Cool ID järjestelmällä saavutetaan aikataulu- ja lämötilavarmuus, kustannustehokkaasti ja energiaa säästäen.
  5. Vaivattomuus: Osana omavalvontaan kuuluvien kylmämoduuleiden, kylmälaitteiden, kylmävarastojen tai muiden tilojen lämpötilojen rekisteröinti ja raportointi hoituu automaattisesti.
  6. Varmuus: TempFlex® -kylmävaraaja toimii myös varajärjestelmänä sähkökatkoksen tai laitevian sattuessa.